מתכון

סלסת עלי גפן ועגבניות

סלסה ירוקה שאפשר להוסיף לטחינה או לפסטה, למרוח על לחם טוב או לתבל איתה דגים ועוף

2,257 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
סלסת עלי גפן ועגבניות של רינת צדוק. צילום: שני בריל
סלסת עלי גפן ועגבניות של רינת צדוק. צילום: שני בריל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים את כל המרכיבים מלבד שמן הזית במעבד מזון בפולסים עד לקבלת תערובת במרקם גס.

2

מוסיפים שמן זית בהדרגה תוך כדי טחינה עד שהוא נטמע בתערובת. מעבירים לצנצנת אטומה ושומרים במקרר עד שבוע.