מתכון

סנדוויץ' נשיקות שקדים במילוי ריבת חלב

אם אינכם חובבים של ריבת חלב, אפשר למלא אותן בכל ממרח אחר שאוהבים: ממרח חלבה, שוקולד למריחה או ריבה ביתית

3,286 בשלנים התעניינו במתכון זה
אוקטובר 2019
סנדוויץ' נשיקות שקדים במילוי ריבת חלב. צילום: shutterstock
סנדוויץ' נשיקות שקדים במילוי ריבת חלב. צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מניחים את החלבונים ואת המלח בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבן. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עוד 8-7 דקות, עד שנוצר קצף מבריק ויציב.

2

מוסיפים לקערה את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים ומקפלים בעזרת מרית עד שהתערובת אחידה וחלקה.

3

מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים נשיקות קטנות. שומרים על מרווח של 2 ס"מ בין נשיקה לנשיקה.

4

אופים את הנשיקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 15-10 דקות, עד שהן מזהיבות. מצננים לחלוטין ומנתקים מנייר האפייה.

5

על חצי מכמות הנשיקות מניחים מעט ריבת חלב (אפשר באמצעות שק זילוף או כפית) וסוגרים עם נשיקה נוספת לסנדוויץ'. שומרים בקופסה אטומה.