החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מניחים את החלבונים ואת המלח בקערת מיקסר עם וו הקצפה ומקציפים במהירות גבוהה עד שמתחיל להיווצר קצף לבן. מוסיפים את הסוכר בהדרגה וממשיכים להקציף עוד 8-7 דקות, עד שנוצר קצף מבריק ויציב.
2
מוסיפים לקערה את אבקת הסוכר והשקדים הטחונים ומקפלים בעזרת מרית עד שהתערובת אחידה וחלקה.
3
מעבירים את התערובת לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים נשיקות קטנות. שומרים על מרווח של 2 ס"מ בין נשיקה לנשיקה.
4
אופים את הנשיקות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות במשך 15-10 דקות, עד שהן מזהיבות. מצננים לחלוטין ומנתקים מנייר האפייה.
5
על חצי מכמות הנשיקות מניחים מעט ריבת חלב (אפשר באמצעות שק זילוף או כפית) וסוגרים עם נשיקה נוספת לסנדוויץ'. שומרים בקופסה אטומה.