מתכון

ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן

כשמשלבים גם דג במנת הפסטה היא הופכת לארוחת צהריים טעימה שאפשר להכין בקלי קלות

6,416 בשלנים התעניינו במתכון זה
מאי 2019
ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן של השפית פרידה רז. צילום: טל סיון-צפורין
ספגטי ברוטב עגבניות, אנשובי, טונה ופרמזן של השפית פרידה רז. צילום: טל סיון-צפורין

החומרים טבלת מידות ומשקלות

להגשה

אופן ההכנה

1

מבשלים את הספגטי במים רותחים עם כפית מלח, מסננים ושומרים חצי כוס ממי הבישול לרוטב.

2

במחבת גדולה ועמוקה מטגנים את הבצל והשום הקצוצים בשמן הזית והחמאה.

3

מוסיפים את העגבניות ואת מי בישול הספגטי, את הטונה, האנשובי, הצלפים, מלח, פלפל, בזיליקום וסוכר. מבשלים עד שהרוטב מסמיך. מוסיפים את הספגטי, מערבבים ומגישים עם גבינת פרמזן מגוררת ופטרוזיליה קצוצה מעל.