מתכון

סקיני פסטה דלת קלוריות

הכריזו על יום מעשים טובים – כלפי עצמכם. שף רם ענתבי מציע מנת פסטה שתיתן בוסט חיובי ליום שלכם

10,324 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
סקיני פסטה דלת קלוריות של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן
סקיני פסטה דלת קלוריות של שף רם ענתבי. צילום: רן בירן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

בסיר עם שמן זית מאדים בצל, שום ובזיליקום כ-5 דקות.

2

מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה 30 דקות ומסירים מן האש.

3

במחבת עם מעט שמן זית מאדים כ-3 דקות את הגזר והסלרי. מוסיפים את הפטריות ועגבניות השרי ומאדים עוד כשתי דקות. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.

4

שוטפים את האטריות תחת מים זורמים ומסננים היטב. מוסיפים את האטריות לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מחלקים לשתי צלחות הגשה ומפזרים בצל ירוק מעל. מגישים מיד.