החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
בסיר עם שמן זית מאדים בצל, שום ובזיליקום כ-5 דקות.
2
מוסיפים את העגבניות המרוסקות ומביאים לרתיחה. מבשלים על אש נמוכה 30 דקות ומסירים מן האש.
3
במחבת עם מעט שמן זית מאדים כ-3 דקות את הגזר והסלרי. מוסיפים את הפטריות ועגבניות השרי ומאדים עוד כשתי דקות. ממליחים ומפלפלים. מוסיפים את רוטב העגבניות ומביאים לרתיחה.
4
שוטפים את האטריות תחת מים זורמים ומסננים היטב. מוסיפים את האטריות לרוטב ומבשלים יחד כדקה. מחלקים לשתי צלחות הגשה ומפזרים בצל ירוק מעל. מגישים מיד.