מתכון

עוגיות אמרטי

העוגיות הנפלאות ישמשו אתכם להכנת קינוח זביונה עם דובדבני אמרנה, וגם כנשנוש טעים ופריך

15,035 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2015
עוגיות אמרטי. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר
עוגיות אמרטי. צילום: דניאל לילה | סגנון: עמית פרבר

מתכון לעוגיות אמרטי. העוגיות הנפלאות ישמשו אתכם להכנת קינוח זביונה עם דובדבני אמרנה, וגם כנשנוש טעים ופריך.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מקציפים חלבונים 4-3 דקות לקצף רך אך יציב.

2

מערבבים בקערה אחרת אבקת סוכר ושקדים טחונים. מקפלים פנימה את קצף החלבונים, מוסיפים את תמצית השקדים ומטמיעים בתערובת.

3

מחממים תנור ל-170 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

4

מעצבים מהבצק 30 כדורים קטנים (בגודל דובדבן, כ-15 גרם כל אחד) ומניחים בתבנית במרווחים קטנים, כדי שהעוגיות שלא יידבקו באפייה.

5

אופים כ-10 דקות עד שהעוגיות מתקשות מעט אבל נותרות בהירות.

6

מצננים ושומרים בקופסה אטומה עד שבוע.