החומרים טבלת מידות ומשקלות
לגנאש שוקולד
לעוגיות
אופן ההכנה
מכינים את הגנאש
1
מרתיחים שמנת מתוקה, יוצקים על השוקולד ומערבבים עד לקבלת קרם חלק ומבריק. מעבירים למקרר ל־4 שעות לפחות.
מכינים את העוגיות
2
מערבלים במיקסר עם וו גיטרה קמח, שני סוגי סוכר, מלח ווניל עד לקבלת קרם אחיד.
3
מוסיפים למיקסר סודה לשתייה, קקאו וחמאה ומערבלים עד לקבלת תערובת חלקה. מוסיפים שוקולד צ'יפס ושקדים ומערבבים רק עד שמתקבל בצק אחיד.
4
יוצרים מהבצק נקניק עבה ומעבירים למקרר לכחצי שעה או למקפיא ל־10 דקות עד שהבצק יציב ונוח לעבודה. מחממים תנור ל־170 מעלות. פורסים את הנקניקים לעיגולים בעובי אצבע, מסדרים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים כ־12 דקות עד שהעוגיות משחימות ומוכנות (אם לא בטוחים מוציאים עוגייה, שוברים אותה ורואים אם היא מוכנה מבפנים).
5
מורחים על מחצית מכמות העוגיות גנאש שוקולד וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.