את העוגיות האלו אני מכינה הרבה פעמים משאריות של בצק פריך שנותר אחרי הכנת מאפים גדולים כמו טארט או פאי
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להברשה
אופן ההכנה
1
מרדדים את הבצק על משטח מקומח ליריעה בעובי 3 מ"מ. קורצים עוגיות בקוטר כ- 6 ס"מ בעזרת כוס ומחוררים את פניהן בעזרת מזלג.
2
מושחים את עיגולי הבצק בביצה. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומעבירים למקרר ל- 15 דקות.
3
מחממים תנור ל- 200 מעלות.מוצאים את התבנית מהמקרר, מעבירים לחלק התחתון של התנור ואופים 5 דקות. מעבירים את המגש לחלק העליון של התנור עליון.
4
מניחים על כל עוגייה עיגול של גבינת סנט מור ומזלפים מעט סילאן. מחזירים לתנור ואופים 3 דקות במצב גריל עד שהגבינה נמסה ומשחימה מעט. מגישים מייד.