החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-165 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים קמח, סוכר, חמאה ותמצית וניל במעבד מזון עם להב פלסטיק עד לקבלת מרקם פירורי.
3
מוסיפים טחינה ומערבלים לקבלת כדור בצק מעט דביק.
4
יוצרים מהבצק עיגולים בקוטר 3 ס”מ ומשטחים. טובלים את כיפות העוגיות בשומשום ומניחים בתבנית.
5
אופים 25-20 דקות עד שהעוגיות בצבע זהוב בהיר. העוגיות רכות כשהן יוצאות מהתנור ומתקשות בצינון. מצננים היטב ומעבירים לכלי אטום. העוגיות נשמרות עד שבועיים.