טיפ: לקבלת אבקת סוכר ורודה ערבבו אבקת סוכר עם אבקת איבוק ורודה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
אופן ההכנה
1
מקציפים את החמאה עד שהיא קרמית. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד קבלת תערובת אחידה.
2
מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת, מיץ הלימון, הקמח והקורנפלור ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.
3
יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2 ס"מ, מניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 12 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בתחתית. מוציאים מהתנור, מצננים וטובלים כל עוגייה באבקת סוכר.