מתכון

עוגיות לימונדה ורודה

העוגיות האלה טעימות גם ככה אבל אם מתחשק לכם להתפרע עם ההגשה - תשקיעו בהכנת אבקת סוכר ורודה

1,757 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
עוגיות לימונדה ורודה. צילום: בועז לביא
עוגיות לימונדה ורודה. צילום: בועז לביא

טיפ: לקבלת אבקת סוכר ורודה ערבבו אבקת סוכר עם אבקת איבוק ורודה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לציפוי

אופן ההכנה

1

מקציפים את החמאה עד שהיא קרמית. מוסיפים את אבקת הסוכר וממשיכים להקציף עד קבלת תערובת אחידה.

2

מוסיפים את קליפת הלימון המגוררת, מיץ הלימון, הקמח והקורנפלור ומערבבים עד קבלת בצק אחיד.

3

יוצרים מהתערובת כדורים בקוטר 2 ס"מ, מניחים אותם בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 12 דקות בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות עד שהעוגיות מזהיבות מעט בתחתית. מוציאים מהתנור, מצננים וטובלים כל עוגייה באבקת סוכר.