עוד לפני שניסינו אותן, כבר שמענו עליהן מהמון קוראים שטעמו אותן אצל מיקי בקונדיטוריה. לכן, כשהן הגיעו למערכת, כולם כבר חיכו ליד הדלת, כאילו היה מדובר ברולינג סטונס.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבלים חמאה, ביצה ומלח במיקסר עם וו גיטרה. מוסיפים את שאר החומרים ומערבלים רק עד לקבלת בצק חלק ואחיד.
2
מחלקים את הבצק ל-2 חלקים ומגלגלים כל אחד לגליל בקוטר 4 ס"מ. עוטפים בניילון נצמד ומעבירים למקפיא לשעה.
3
מחממים תנור ל-170 מעלות.
4
מוציאים את הבצק מהמקפיא, ופורסים עיגולים בעובי 1/2 ס"מ בסכין חד. מסדרים בתבניות מרופדות בנייר אפייה.
5
אופים כ-20 דקות, עד להזהבה קלה.
6
מצננים היטב ושומרים בכלי אטום, מחוץ למקרר עד שבוע.
עוגיות מצופות: מוציאים את הגלילים מהמקפיא. טורפים חלבון עם קורט מלח, מברישים את הגלילים בחלבון, מגלגלים בשומשום, פרג טחון או סומאק ופורסים לעיגולים.