מתכון

עוגיות מרנג צנוברים ושוקולד חלב

עוגיות מרנג קלילות מ-4 מרכיבים בלבד, האופציה המהירה ביותר לקינוח כיפי

35,909 בשלנים התעניינו במתכון זה
  • עוגיות מרנג צנוברים ושוקולד חלב של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
    עוגיות מרנג צנוברים ושוקולד חלב של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
  • עוגיות מרנג צנוברים ושוקולד חלב של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן
    עוגיות מרנג צנוברים ושוקולד חלב של הילי גרינברג. צילום: אמיר מנחם. סטיילינג: גיא כהן

האפייה בתנור קצרה יחסית למרנג כדי לשמור על מרקם מעט רך. השוקולד והצנוברים מעניקים את הפריכות הנחשקת. אפשר להמיר את שוקולד החלב במריר לקבלת עוגיות פרווה. העוגיות נשמרות עד חמישה ימים בקופסה סגורה.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל־150 מעלות. שמים חלבונים, מלח וסוכר בקערת מיקסר עם בלון ההקצפה ומקציפים במשך 10 דקות עד לקבלת קצף יציב ומבריק. מוסיפים שוקולד קצוץ וצנוברים ומערבלים קלות עד שהתערובת אחידה.

2

מרפדים מגש תנור בנייר אפייה ובעזרת 2 כפיות יוצרים תלוליות קטנות (בגודל של כדור פינג פונג) ומשטחים מעט. אופים 20־25 דקות להשחמה קלה. מצננים לטמפרטורת החדר ומעבירים לקופסה אטומה היטב.