טיפ עיצוב: כל תיבת עץ המחולקת לתאים, כמו קופסה ששימשה לאחסון שקיות תה, אפשר לצבוע, לקשט ולהשתמש בה ככלי הגשה לעוגיות.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למרנג
אופן ההכנה
הבצק
1
לשים את כל החומרים עד קבלת בצק פירורי. מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים ממנו עיגולים בחותכן.
2
מעבירים את העיגולים לתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד הזהבה קלה.
המרנג
3
ממסים את החלבונים והסוכר בבן מארי תוך כדי ערבוב מדי פעם עד שרוב הסוכר נמס והתערובת חמימה למגע.
4
מעבירים את התערובת למערבל מזון ומקציפים במהירות גבוהה במשך 10 דקות עד שהקערה קרה למגע. אם רוצים נשיקות בצבעים מטפטפים לקערה מעט צבע מאכל ומקציפים במשך דקה נוספת.
5
מעבירים את הקצף לשקית זילוף ומזלפים נשיקה על כל עוגייה.
6
אופים את העוגיות במשך 30 דקות בתנור שחומם מראש ל-70-50 מעלות במצב טורבו.