החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
לבצק
1
מניחים בקערת מיקסר עם ראש גיטרה את הסוכר, השמנים, מחית תפוחי העץ והקקאו. מערבלים כ-10 דקות במהירות בינונית, עד קבלת מרקם אוורירי ותפוח. מוסיפים את הקמח ואבקת האפייה ומערבלים במהירות נמוכה עד שהקמח נטמע לחלוטין בתערובת. מוסיפים את המלח הגס ומערבלים למשך זמן קצר ביותר כך שהמלח מתפזר בתערובת, אבל לא מתמוסס.
2
מעבירים את התערובת לשק זילוף עם פתח צר, ובעזרת רינג בקוטר 4-5 ס"מ מזליפים שכבה דקה של 30 עיגולים. אופים את העוגיות בתנור שחומם מראש ל-160 מעלות כ-15 דקות.
למילוי
3
מרתיחים את קרם הקוקוס ושופכים אותו על השוקולד בקערה קטנה. טורפים את השוקולד עד שיימס לחלוטין ומקבלים גנאש מבריק ואחיד.
להגשה
4
לאחר שהעוגיות מתקררות לחלוטין הופכים חצי מהעוגיות ומזליפים גנאש במרכז כל עוגייה, כ-¾ מגודל העוגייה. מכסים כל עוגייה עם גנאש בעוגייה ריקה. שומרים בכלי אטום.