מתכון

עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים

עוגיות בראוניז מהירות שלא תאמינו שהן ללא גלוטן, ומליות חמאת הבוטנים או החלבה משלימות את החגיגה המתוקה הזו

9,429 בשלנים התעניינו במתכון זה
עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים או חלבה של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל
עוגיות שוקולד פאדג'יות עם חמאת בוטנים או חלבה של עופר בן נתן. צילום: אנטולי מיכאלו. סטיילינג: ענת לבל

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למלית

אופן ההכנה

1

ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה. בינתיים מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים וסוכר עד לקבלת קצף גבוה, בהיר ותפוח.

2

מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שקדים טחונים, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים למקרר לכ־10 דקות.

3

מחממים תנור ל־175 מעלות. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים גבעות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־10 דקות עד שהעוגיות משחימות ומצננים.

4

 מורחים על מחצית מהעוגיות ממרח חלבה או חמאת בוטנים וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.