החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
אופן ההכנה
1
ממיסים את השוקולד והחמאה בבן מארי ומערבבים עד שכל השוקולד נמס ומתקבלת תערובת חלקה. בינתיים מקציפים במיקסר עם בלון הקצפה ביצים וסוכר עד לקבלת קצף גבוה, בהיר ותפוח.
2
מוסיפים את תערובת השוקולד לקערת המיקסר ומערבלים עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים שקדים טחונים, קקאו ואבקת אפייה ומקפלים לתוך התערובת. מעבירים למקרר לכ־10 דקות.
3
מחממים תנור ל־175 מעלות. מעבירים את התערובת לשקית זילוף ומזלפים גבעות קטנות בתבנית מרופדת בנייר אפייה. אופים כ־10 דקות עד שהעוגיות משחימות ומצננים.
4
מורחים על מחצית מהעוגיות ממרח חלבה או חמאת בוטנים וסוגרים עם שאר העוגיות ליצירת סנדוויצ'ים.