העוגיות נשמרות עד חמישה ימים בקופסה אטומה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־170 מעלות. ממיסים 200 גרם שוקולד וחמאה במיקרו או בבן מארי ומערבבים לאיחוד. מקציפים ביצים, מלח וסוכר בעזרת וו הקצפה בקערת המיקסר כ־10 דקות,לקבלת קציפה אוורירית.
2
קוצצים את יתר השוקולד המריר (100 גרם) מרנגמנפים קקאו לקערה נפרדת, מוסיפים קוקוס טחון, אבקת אפייה ושוקולד קצוץ ומערבבים.
3
מוסיפים את תערובת השוקולד המומס לקציפה ומעבדים דקה עד שהתערובות כמעט מתאחדות. מוסיפים את תערובת הקקאו והקוקוס ומקציפים בקצרה לאיחוד.
4
מרפדים תבנית תנור בנייר אפייה. יוצרים מהתערובת כדורים קטנים בעזרת 2 כפיות ומניחים בתבנית במרווחים של 2 ס"מ. מפזרים מעל צ'יפס קוקוס. אופים 8־9 דקות עד שהעוגיות סדוקות ונפרדות מהתבנית. מצננים היטב ושומרים בקופסה אטומה.