החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור לחום בינוני-גבוה.
2
משטחים עלה פילו אחד על משטח עבודה (בינתיים מכסים את שאר העלים בבד כדי שלא יתייבשו).
3
מרססים את עלה הפילו בתרסיס שמן ומפזרים מעט קליפת תפוז מגוררת.
4
חותכים את הפילו ל-3 משולשים ומגלגלים כל משולש מהחוד לבסיס.
5
מניחים בתבנית שטוחה מרוססת בתרסיס שמן את עוגיות הפילו ומרססים אותן בשמן.
6
חוזרים על הפעולות עם שני עלי הפילו הנוספים ואופים כ-10 דקות עד להזהבה.
7
ממסים את השוקולד בבן מארי (על אדים) או במיקרוגל. מדללים במעט מים חמים.
8
טובלים כל עוגייה בשוקולד המומס ומניחים על נייר פרגמנט.
9
מקררים במשך חצי שעה.