החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקישוט
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי מוסיפים כף-שתיים מים.
3
יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל זית ומניחים בתבנית במרווחים של 3-2 ס"מ.
4
אופים 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. נזהרים לא להשחים. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.
5
מצננים ומעבירים לקופסה אטומה. שומרים עד שבועיים מחוץ למקרר.