מתכון

עוגיות פקאן

עוגיות ביס קטנטנות, פריכות ומלאות טעם אגוזי. מכינים כמות, אורזים בשקיות צלופן ומחלקים לחברים במשרד לפני החופשה

27,136 בשלנים התעניינו במתכון זה
יולי 2019
עוגיות פקאן של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר
עוגיות פקאן של רות אוליבר. צילום: דניאל לילה. סטיילינג: עמית פרבר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לקישוט

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-175 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה עד לקבלת בצק אחיד. אם הבצק יבש מדי מוסיפים כף-שתיים מים.

3

יוצרים מהבצק כדורים קטנים בגודל זית ומניחים בתבנית במרווחים של 3-2 ס"מ.

4

אופים 15 דקות עד שהעוגיות מזהיבות מעט. נזהרים לא להשחים. מוציאים מהתנור ומפזרים אבקת סוכר.

5

מצננים ומעבירים לקופסה אטומה. שומרים עד שבועיים מחוץ למקרר.