החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק
למלית
אופן ההכנה
1
מערבבים במערבל מזון עם וו גיטרה את הקמח, החמאה והסוכר עד קבלת מרקם פירורי. מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים עד קבלת בצק אחיד. אוספים אותו לכדור ומעבירים למקרר ל-30 דקות.
2
מרדדים את הבצק לעובי 1/2 ס"מ וקורצים ממנו פרחים בחותכן. במחצית מהפרחים קורצים חור באמצע הפרח בחותכן.
3
מניחים את הפרחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ואופים במשך 10 דקות בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות עד ששולי העוגיות מתחילים להזהיב. מוציאים מהתנור ומצננים.
4
כשהעוגיות מתקררות מורחים מעט ריבה על הפרחים השלמים ומכסים כל עוגייה בעוגייה נוספת עם חור באמצע. אפשר לזרות סוכריות צבעוניות על שלולית הריבה שבכל חור.