החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות. מרפדים שתי תבניות בנייר אפייה.
2
מערבבים קמח, סודה ומלח בקערה.
3
מקציפים חמאה, סוכר חום וסוכר לבן במיקסר עד לקבלת קרם אוורירי. מוסיפים וניל, ביצה וחלמון ומקציפים למרקם חלק. מורדים את המהירות, מוסיפים את החומרים היבשים ומערבלים עד שהם נטמעים. מוציאים מהמיקסר.
4
מוסיפים שוקולד צ'יפס לתערובת תוך כדי ערבוב בכף עץ בתנועות קיפול.
5
מניחים כפית מן התערובת בתבניות המרופדות במרווחים ליצירת עוגיות קטנות ואחידות בגודלן.
6
אופים כ-15 דקות, או עד שהעוגיות מתייצבות ומעט מזהיבות.