החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מערבלים חמאה במיקסר עם וו גיטרה כ־5 דקות במהירות בינונית עד שאין גושים בחמאה. מוסיפים סוכר וממשיכים לערבל עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים תמצית וניל וביצה וממשיכים לערבל עד שהן נטמעות בתערובת. מוסיפים קמח, אבקת אפייה ושקדים טחונים וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד. מוסיפים שוקולד ומערבלים עד שהוא מתפזר בבצק באופן אחיד.
2
מעבירים את הבצק למשטח מקומח (בקמח ללא גלוטן) ומחלקים לארבעה גושים שווים. יוצרים מהגושים גלילים בקוטר ½2 ס”מ ומעבירים למקפיא עד שהבצק מתקשה מעט.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות. פורסים את גלילי הבצק לפרוסות בעובי 1 ס”מ ומניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה במרחק של ½1 ס”מ זו מזו. אופים כ־15 דקות עד שהעוגיות משחימות מעט. מוציאים ומצננים.