מתכון

עוגיות שוקולד-צ'יפס

הן קטנות, מתוקות ופשוטות, ותמיד טוב שתהיה בארון קופסה מלאה בהן לכל מקרה

7,873 בשלנים התעניינו במתכון זה
פברואר 2019
עוגיות שוקולד-צ'יפס של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג
עוגיות שוקולד-צ'יפס של אבה הנסן. צילום וסטיילינג: לירון אלמוג

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים במיקסר עם וו גיטרה את החמאה והסוכר ערבוב אטי עד קבלת עיסה אחידה. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבב.

2

מוסיפים את אבקת האפייה, הקמח והשקדים ומערבבים לקבלת עיסה אחידה. מוסיפים את השוקו-צ'יפס ומערבבים באטיות עד קבלת בצק אחיד.

3

מזליפים את הבצק בעזרת שק זילוף (או בכפית) על מגש מרופד בנייר אפייה ויוצרים עוגיות בגודל הרצוי ברווח של 2 ס"מ זו מזו.

4

אופים בתנור שחומם מראש לחום של 170 מעלות 7–10 דקות עד השחמה. מצננים את העוגיות ומגישים.