מתכון

עוגיות שוקו שוקו

עוגיות עם טעם שוקולדי עשיר ומודגש במיוחד

39,594 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
עוגיות שוקו שוקו של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע
עוגיות שוקו שוקו של מיכל מוזס. צילום: דן פרץ. סטיילינג: אוריה גבע

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מערבלים חמאה, סוכר לבן וסוכר דמררה בקערת מיקסר עם וו גיטרה לקרם אוורירי.

3

מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בחמאה.

4

מנפים לקערה אחרת קמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו. מוסיפים לקערת המיקסר ומערבלים רק עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים שוקולד צ’יפס ואגוזים ומערבלים קלות פנימה. אפשר לערבב ידנית.

5

מניחים בתבנית תלוליות מן התערובת בעזרת כף במרווחים של 2 ס”מ.

6

אופים כ-12 דקות עד שהעוגיות נראות יציבות (בשלב זה הן עדיין יהיו רכות, אבל יתייצבו לגמרי לאחר הקירור).

7

מעבירים לרשת צינון וממתינים עד שהעוגיות מתקשות והופכות פריכות.