החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
2
מערבלים חמאה, סוכר לבן וסוכר דמררה בקערת מיקסר עם וו גיטרה לקרם אוורירי.
3
מוסיפים ביצה ומערבלים עד שהיא נטמעת בחמאה.
4
מנפים לקערה אחרת קמח, סודה לשתייה ואבקת קקאו. מוסיפים לקערת המיקסר ומערבלים רק עד לקבלת מרקם אחיד. מוסיפים שוקולד צ’יפס ואגוזים ומערבלים קלות פנימה. אפשר לערבב ידנית.
5
מניחים בתבנית תלוליות מן התערובת בעזרת כף במרווחים של 2 ס”מ.
6
אופים כ-12 דקות עד שהעוגיות נראות יציבות (בשלב זה הן עדיין יהיו רכות, אבל יתייצבו לגמרי לאחר הקירור).
7
מעבירים לרשת צינון וממתינים עד שהעוגיות מתקשות והופכות פריכות.