החומרים טבלת מידות ומשקלות
לשימון:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות ומשמנים תבנית.
2
מערבלים שמן, סוכר וביצים במיקסר עם וו גיטרה עד שהסוכר נמס ומתקבלת תערובת אחידה.
3
מערבבים אבקת סודה לשתייה עם קמח בקערה לפיזור אחיד.
4
מערבבים יוגורט עם שמנת בקערה שנייה.
5
מערבבים בננות מעוכות עם טחינה וסילאן בקערה שלישית.
6
מוסיפים למיקסר לסירוגין את הקמח ותערובת היוגורט-שמנת תוך כדי ערבול עד לקבלת תערובת אחידה.
7
מוסיפים את תערובת הבננות-טחינה-סילאן וממשיכים בערבול עד לקבלת תערובת אחידה.
8
מוסיפים אגוזים ומערבבים בכף עץ. יוצקים את הבלילה לתבניות.
9
אופים כ-35 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא יבש עם פירורים לחים. מצננים.