החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק ולפירורים:
למלית הגבינה:
לפירות קיץ:
אופן ההכנה
מכינים בצק:
1
מעבדים חמאה, קמח וסוכר לפירורים במעבד מזון. מוסיפים ביצה ומעבדים רק עד שהבצק מתגבש. אם הבצק לא מתגבש מוסיפים כף מים קרים.
2
מרדדים שני שליש מן הבצק ומרפדים בעזרתו את תחתית התבנית. את יתר הבצק שומרים במקפיא או במקרר להכנת הפירורים בהמשך.
מכינים את מלית הגבינה:
3
מערבלים את הגבינה, השמנת החמוצה אבקת הסוכר, הביצים, קליפת הלימון ותמצית הוניל במיקסר עם וו גיטרה. כשהתערובת אחידה מסננים פנימה קמח ומערבבים עד שהוא נטמע.
4
מחממים תנור ל-160 מעלות.
5
יוצקים את מלית הגבינה לתבנית עם הבצק, מפזרים באופן שווה את הפירות ומגררים בפומפייה את יתרת הבצק על פני העוגה.
6
אופים 50-60 דקות או עד שהעוגה יציבה והפירורים זהובים.