החומרים טבלת מידות ומשקלות
לקרם לימון
לעוגה
לעיטור
אופן ההכנה
לקרם לימון
1
בבאן מרי (סיר אידוי קטן מעל סיר מים רותחים) טורפים את כל חומרי הקרם מלבד הקצפת עד להסמכה. מצננים לילה שלם במקרר.
2
למחרת מוציאים את קרם הלימון ומקפלים לתוכו את הקצפת.
לעוגה
3
טורפים יחד את כל החומרים ומעבירים לתבנית מלבנית. אופים בחום של 170 מעלות במשך חצי שעה, או עד שהעוגה מזהיבה ורוטטת במרכז.
להרכבת המנה
4
קורצים מהעוגה עיגולים ומניחים בתחתית הכוסות. מפזרים שברי מרנג ומזלפים מקרם הלימון. מפזרים שוב שברי מרנג ומעל פירורי עוגיות. מקשטים בשברי מרנג שרופים מעט ובמרמלדה.