תוספת של אינסטנט פודינג תורמת עוד ליציבות ולמרקם הנימוח. אפשר להכין את העוגה גם עם בסיס של בצק פריך (בכל ימות השנה), שאותו אופים לפני שמוסיפים את המלית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לעוגה:
לציפוי:
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומרפדים תבנית בנייר אפייה.
מכינים את המלית ואופים
2
מקציפים חלבונים וכוס סוכר כ-5 דקות לקצף יציב אך לא יבש. מעבירים לקערה אחרת.
3
שמים בקערת המיקסר גבינות, חלמונים, את הסוכר הנותר, אינסטנט פודינג וקורנפלור. מקציפים לתערובת אחידה.
4
מקפלים את קצף החלבונים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
5
אופים כשעה עד שהעוגה מזהיבה אבל עדיין רוטטת מעט במרכזה. מכבים את התנור ומשאירים את העוגה בתוכו לפחות 3 שעות. מוציאים, מכסים בניילון נצמד ומקררים למשך הלילה.
מכינים את הציפוי
6
מקציפים את החומרים לקרם יציב, יוצקים על העוגה ומחליקים.