מתכון

עוגת גבינה קלה

חלי ממן מסבירה כיצד בשלושה שלבי הכנה פשוטים תוכלו להכין עוגת גבינה דלת קלוריות וטעימה

35,920 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2019
עוגת גבינה.צילום: shutterstock
עוגת גבינה.צילום: shutterstock

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים בשתי קערות נפרדות, את החומרים היבשים לחוד ואת הרטובים לחוד.

2

שופכים את תוכן הקערה של החומרים היבשים לתוך הרטובים ובוחשים היטב.

3

מעבירים את התערובת לתבנית חד פעמית קטנה או מוארכת, משומנת קלות.

4

מכניסים לתנור ואופים בחום בינוני (180 מעלות), עד להשחמה.