בקונדיטוריה אמרנו תמיד "מייפל זה החיים". העוגה הזאת פשוטה כביכול, אבל היא אחת העוגות האהובות עליי. היא תוצאה של ניסיון ומיומנות בתחום – אחותי ואני רקחנו אותה יחד בקונדיטוריה. גם היום, אחרי שהקונדיטוריה נסגרה, אנחנו מכינות אותה בבית.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־180 מעלות. מערבלים את כל החומרים במיקסר עם וו גיטרה או וו בלון (לעוגה אוורירית יותר) עד לקבלת תערובת אחידה.
2
יוצקים את התערובת לתבנית שקעים מסיליקון בצורת פרחים (או לכל תבנית רצויה אחרת) ואופים כ־20 דקות עד שקיסם הננעץ בעוגה יוצא לח עם מעט פירורים.
3
יוצקים על העוגה סירופ מייפל בנדיבות.