החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבצק שמרים
למלית חמאה וקינמון
לקישוט
אופן ההכנה
לבצק
1
מערבלים במיקסר עם וו לישה את מרכיבי הבצק מלבד החמאה והמלח עד לקבלת תערובת אחידה. מוסיפים חמאה בהדרגה עד שהיא נטמעת בבצק. מוסיפים מלח ומערבלים עוד כ־4 דקות. מכסים את הקערה ומתפיחים כשעה עד להכפלת הנפח או לילה במקרר.
למלית
2
מערבבים את כל מרכיבי המלית עד לקבלת קרם חלק.
3
מחממים תנור ל־180 מעלות. מרדדים את הבצק למלבן גדול בעובי 3־4 מ"מ, מורחים עליו את קרם הקינמון, מגלגלים לרולדה ופורסים לפרוסות בעובי כ־3 ס"מ. מסדרים את השושנים בצפיפות בתבנית, מתפיחים בטמפרטורת החדר כשעה ואופים כ־40 דקות עד שהעוגה משחימה. מצננים.
4
יוצקים על העוגה את אבקת הסוכר המומסת.