תבנית קפיצית בקוטר 24 ס"מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-160 מעלות ומשמנים תבנית במעט שמן.
2
מקציפים חלבונים עם 1/2 כוס סוכר במהירות גבוהה במשך 7 דקות לקבלת קצף יציב.
3
טורפים חלמונים בקערה נוספת עם 1/2 כוס סוכר, שמן, מיץ וקליפת תפוזים לקבלת תערובת אחידה ותפוחה מעט.
4
מערבבים קוקוס, קמח ושקדים בקערה שלישית. מאחדים את תכולתה עם תערובת החלמונים ומקפלים פנימה את קצף החלבונים. יוצקים לתבנית.
5
אופים כ-40 דקות או עד שקיסם הננעץ במרכז העוגה יוצא יבש עם פירורים לחים.
6
העוגה תישמר כמה ימים בטמפ' החדר כשהיא מכוסה או עטופה בניילון.