מתכון

עוף בבירה

שף שאול בן אדרת (התרנגול הכחול) עם מתכון לעוף צלוי במרינדת בירה

74,190 בשלנים התעניינו במתכון זה
נובמבר 2015
עוף בבירה Jacobsen Extra Pilsner. צילום וסגנון: "Mr. & Mrs. Lee" ומבשלות בירה ישראל
עוף בבירה Jacobsen Extra Pilsner. צילום וסגנון: "Mr. & Mrs. Lee" ומבשלות בירה ישראל
  • עוף בינוני אחד
  • 5 שעות השריה+שעה בתנור
  • קל
  • כשר
  • עוף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

למרינדה:

אופן ההכנה

1

מערבבים את כל מרכיבי המרינדה יחד.

2

מניחים את העוף בתוך המרינדה למשך הלילה במקרר (לפחות 5 שעות).

3

מחממים תנור ל-180 מעלות.

4

צולים את העוף: מניחים את העוף בתבנית ומסביבו מפזרים את שיני השום, שופכים חצי מכמות המרינדה וצולים את העוף במשך 50 דקות.