זמן השרייה של שעתיים-שלוש
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
מכניסים לקערה עמוקה את הלימון הכבוש ויוצקים מעל את הלימונדה. מוסיפים ג׳ינג׳ר, למון גראס, נענע ושום. מערבבים ומוסיפים סומאק, מלח, פלפל שחור ופפריקה.
2
מכניסים את העוף למרינדה ומעסים אותו היטב. מניחים במקרר לשעתיים-שלוש.
3
מחממים תנור ל-250 מעלות, מניחים את העוף בתבנית ויוצקים סביבו את נוזלי המרינדה. צולים רבע שעה ומנמיכים את החום ל-180. אופים כשעה ורבע נוספות.
להגשה
4
מוציאים את העוף ומניחים על צלחת הגשה. מעטרים בלימונים כבושים ועלי נענע קצוצים.