החומרים טבלת מידות ומשקלות
לציפוי
להגשה
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל-180 מעלות.
2
מערבבים בסיר רוטב סויה, רוטב צ׳ילי, רוטב טריאקי, שום, ג׳ינג׳ר ופלפל סצ׳ואן. מוסיפים כוס מים, מערבבים שוב ומביאים לרתיחה.
3
ממשיכים לבשל לצמצום הרוטב על להבה נמוכה כ-10 דקות ומניחים בצד.
4
מערבבים בקערית את הקורנפלור והקמח. בקערית נוספת טורפים את הביצים. מצפים את העוף מכל הצדדים בתערובת הקורנפלור והקמח, ואז טובלים בביצים הטרופות.
5
מטגנים את העוף במחבת מכל הצדדים, עד לקבלת מעטפת חיצונית זהובה.
6
מכניסים את העוף לתבנית וצולים בתנור החם במשך שעה. לאחר כשעה מוציאים את העוף, מורחים אותו ברוטב מכל הצדדים ומכניסים אותו שוב לתנור ל-15 דקות נוספות.
להגשה
7
מוציאים את העוף ומניחים על צלחת הגשה. מפזרים מעל בוטנים קצוצים, בצל ירוק וכוסברה.