החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבלילה
לרוטב
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הבלילה
1
מערבבים את החומרים לתערובת אחידה וחלקה ומשרים בה את נתחי העוף 30 דקות לפחות ועד יומיים.
מטגנים את העוף
2
מחממים בסיר או במחבת שמן לטיגון עמוק ומטגנים את נתחי העוף, רבע כמות בכל פעם, 3-2 דקות עד שמזהיבים. מוציאים ומניחים על נייר סופג.
מכינים את הרוטב ומגישים
3
מחממים שמן בווק. מוסיפים ג’ינג’ר, שום ואת שאר החומרים למעט קורנפלור ומים ומביאים לרתיחה. מבשלים 2 דקות.
4
בינתיים מערבבים קורנפלור עם מים. מוסיפים את הקורנפלור המדולל לווק תוך כדי ערבוב ומבשלים דקה. מוסיפים את נתחי העוף ומבשלים עוד דקה. מפזרים שומשום, מערבבים ומגישים עם אורז או נודלס.