החומרים טבלת מידות ומשקלות
למלית
לרוטב
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל־100 מעלות.
מכינים את המלית
2
מחממים שמן זית במחבת על להבה בינונית ומטגנים את הבצלים כרבע שעה עד להשחמה. מוסיפים בשר טחון ומטגנים עד שהוא משנה את צבעו. מוסיפים את שאר מרכיבי המלית ומטגנים עוד 2 דקות. מצננים.
3
ממלאים את העוף במלית וקושרים אותו היטב בעזרת חוט קשירה. מפזרים על העוף מלח ופלפל. מניחים את העוף בתבנית רחבה ועמוקה ומניחים סביבו את השומר והכרשות.
4
מערבבים את כל מרכיבי הרוטב ומורחים על העוף והירקות. יוצקים ציר עוף או מים ואוטמים את התבנית בנייר אפייה וברדיד אלומיניום.
5
מעבירים את התבנית ללילה בתנור (10 שעות לפחות).