לאטריות נדרשת כשעה השריה
החומרים טבלת מידות ומשקלות
להגשה
אופן ההכנה
1
משרים את האטריות במים בטמפרטורת החדר כשעה.
2
מחממים שמן בווק על אש גבוהה, מוסיפים את הביצים וטורפים עד שהן עשויות.
3
מוסיפים את העוף ומקפיצים עד שהוא מלבין. מוסיפים את האטריות, סויה בהירה, סויה כהה ורוטב פטריות. מטים את הווק לכיוון האש בזווית כדי שהאש תיכנס לווק ליצירת עישון קל. כשהאש נכבית מוסיפים את עלי הקאנה וחוזרים על פעולת הטיית הווק עד שעלי הקאנה מתרככים מעט, מוסיפים פלפל לבן.
4
מגישים עם חומץ לבן, צ'ילי ירוק וצ'ילי גרוס.