פיתה או לחם מאתמול, שכמעט תמיד יש בבית, נקלים ומצרפים לסלט את הקראנצ'יות הנדרשת.
שימו לב הבשר דורש השרייה של לילה במרינדה.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
לבשר
לסלט
להגשה
אופן ההכנה
מכינים את הבשר
1
מערבבים בקערה זעתר, דבש, קליפת לימון, שמן זית ומלח ומשרים את הבשר בתערובת במשך לילה. משפדים על שיפודים.
2
מחממים תנור ל- 200 מעלות.
3
צולים את השיפודים בתנור כ- 5 דקות (או על גריל) עד שהם שחומים וצלויים. משאירים את התנור דלוק.
אופים את הפיתה
4
פותחים את הפיתה לשני עיגולים, מזלפים שמן זית ואופים עד שהיא שחומה. קורעים את הפיתה לפיסות קטנות.
מרכיבים את המנה
5
מערבבים בקערה את חומרי הסלט עם הבשר. מורחים מעט לאבנה בצלחת הגשה ומניחים מעל את הסלט.