אפשר להכין את הרוטב גם לבד: רוטב סאטה זריז של אורלי פלאי ברונשטיין | רוטב סאטה פיקנטי של רותם ליברזון
את ההשראה למנה הזו קיבלתי מהמטבח הטעים של השף הווייטנאמי צ’רלס פן, והיא מהירה וטעימה נורא.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים שמן בווק (או במחבת גדולה ועמוקה) על להבה גבוהה עד שמתחיל לעלות עשן עדין. מוסיפים בצל ושום ל- 5 שניות כדי לקבל מכת חום חזקה ואז מוסיפים פטריות וחצילים. מטגנים-מערבבים 4-3 דקות עד שהחצילים מזהיבים היטב.
2
מוסיפים את שאר החומרים ומבשלים דקה-שתיים עד שהנוזלים מבעבעים. מנמיכים את הלהבה ומבשלים 7-6 דקות עד שהחצילים רכים.
3
מגישים חם עם אורז לבן ליד.