מתכון

פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו

מנת פתיחה ונשנוש שיכולה להשתלב בכל ארוחה

3,053 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2019
פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו. מתכון וסגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר
פטריות צלויות עם גבינה ואורגנו. מתכון וסגנון: אוריה גבע | צילום: דניה ויינר

חשוב להניח את התבנית במרחק מה מגוף החימום של הגריל, כדי שהגבינה תשחים בנחת. אפשר לקלות על פרוסות לחם, פיתה או טורטייה.

גיוון: קרוסטיני פטריות צלויות – קולים 10 פרוסות באגט עם מעט שמן זית ושום כ- 10 דקות או עד הזהבה. מניחים עליהן את הפטריות, הגבינה והאורגנו ואופים עוד 10 דקות כמו במתכון.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים גריל בתנור לחום בינוני ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

2

מסדרים פטריות בתבנית. מזלפים מעל שמן זית ומפזרים גבינה, אורגנו, מלח ופלפל.

3

צולים כ-10 דקות או עד שהגבינה נמסה ומזהיבה. מגישים מייד.