מתכון

פיאס – סלט שעועית וביצים רכות

סלט שעועית טורקי קל להכנה שמשלב בתוכו ביצים רכות וירוקים ומתאים מאד לכל ארוחת שישי או חג

1,488 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
פיאס- סלט שעועית וביצים רכות של אוראל קמחי. צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: אינה גוטמן
פיאס- סלט שעועית וביצים רכות של אוראל קמחי. צילום: אנטולי מיכאלו סטיילינג: אינה גוטמן

למעט בישול השעועית זמן ההכנה נטו בסלט הזה הוא עשר דקות בלבד.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מסננים את השעועית ממי ההשריה ומבשלים אותה בסיר עם מים שעה־שעתיים עד שהיא רכה.

2

מבשלים את הביצים במים רותחים במשך 5:50 דקות. מעבירים את הביצים למי קרח. מקלפים ושומרים בצד. Ž

מרכיבים את המנה

3

מערבבים בקערה את כל המרכיבים למעט הביצים. מעבירים לצלחת הגשה ומניחים מעל את הביצים הרכות. מתבלים אותן במעט מלח ופלפל.