החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים מחבת יבשה וקולים בה את הצנוברים עד השחמה (להיזהר לא לשרוף). מוציאים ומניחים בצד.
2
מחממים באותה מחבת כף שמן זית ומוסיפים את עלי התרד והשום הכתוש. מתבלים במעט מלח, פלפל וצ'ילי גרוס. מטגנים 2-3 דקות עד שהתרד מאבד מנפחו ומתרכך. מוציאים ומניחים בצד.
3
מוסיפים לאותה מחבת 2 כפות שמן זית ומניחים את נתחי הדג כשהצד של העור על המחבת. צורבים את הדגים על אש בינונית 3 דקות, הופכים לצד השני וצורבים 2 דקות נוספות.
להגשה
4
מסדרים בצלחות ערימות קטנות של התרד המוקפץ, מניחים עליהן את פילה הדג ומפזרים כמה צנוברים מעל.