מתכון

פילה ברמונדי עם סלסת בצל ירוק וצ'ילי

דג הברמונדי עדין הטעם ועתיר האומגה 3 עשה עלייה לארץ מהמזרח הרחוק. אליעזר לויה מגיש אותו כמנה עיקרית עדינה

2,879 בשלנים התעניינו במתכון זה
אפריל 2019
פילה ברמונדי עם סלסת בצל ירוק וצ'ילי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן
פילה ברמונדי עם סלסת בצל ירוק וצ'ילי של שף לויה אליעזר. צילום וסטיילינג: הדס ניצן

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לסלסה

אופן ההכנה

1

סלסה: פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות, מהראש עד לתחילת החלק הירוק כהה. פורסים דק את השום ואת הצ'ילי.

2

מחממים במחבת את שמן הזית יחד עם פרוסות השום והצ'ילי.

3

מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות עד לריכוך הבצל. מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.

4

באותה המחבת מטגנים במעט שמן את נתחי הדג – מתחילים בצד העור ואחרי 2-3 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.

5

הגשה: מעבירים את הדג המוכן לצלחות הגשה ויוצקים את הסלסה מעל.