החומרים טבלת מידות ומשקלות
לסלסה
אופן ההכנה
1
סלסה: פורסים את הבצל הירוק לפרוסות דקות, מהראש עד לתחילת החלק הירוק כהה. פורסים דק את השום ואת הצ'ילי.
2
מחממים במחבת את שמן הזית יחד עם פרוסות השום והצ'ילי.
3
מוסיפים את הבצל ומטגנים 2-3 דקות עד לריכוך הבצל. מתבלים במעט מלח ושומרים בצד.
4
באותה המחבת מטגנים במעט שמן את נתחי הדג – מתחילים בצד העור ואחרי 2-3 דקות הופכים ומטגנים את הצד השני.
5
הגשה: מעבירים את הדג המוכן לצלחות הגשה ויוצקים את הסלסה מעל.