מתכון

פינה קולדה קפה

משקה שכולו אווירת חופש משוחררת

אוקטובר 2016
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר
צילום: רונן מנגן | סגנון: עמית פרבר

ליקר קפה ורום

בליקר הזה תוכלו להשתמש ממש כתבלין, גם בקוקטיילים. הוא פשוט מאוד להכנה ושופע ניחוחות שוקולד, קפה ורום.
להכנת 750 מ”ל: מביאים לרתיחה כוס סוכר, כוס ורבע מים, 3/4 כוס רום לבן, 3 כפות אבקת קקאו ותוכן של קפסולת “קובה” של קפה ג’ו. מבשלים על להבה נמוכה לסירופ סמיך. מצננים.

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

טוחנים בבלנדר את כל החומרים למעט הליקר. הקרח צריך להישבר לפיסות אך לא להפוך לברד.

2

מוזגים את ליקר הקפה לכוסות. מטים את הכוס, יוצקים בזהירות את הקרח הכתוש והמיצים על דופן הכוס ומגישים. אפשר לחזק את המשקה עם 2 כפות רום.