תבנית סיליקון עם שקעים בקוטר 4-3 ס”מ וגובה 3-2 ס”מ
החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
מחממים תנור ל- 180 מעלות.
2
ממיסים שוקולד וחמאה במיקרוגל.
3
מקציפים ביצים עם סוכר וגולדן סירופ במהירות בינונית- גבוהה 5 דקות עד לקבלת תערובת אוורירית ותפוחה מאוד.
4
מוסיפים את תערובת השוקולד ומערבבים בעדינות.
5
מנפים מעל קמח וקקאו ומערבבים בעדינות לבלילה אחידה.
6
יוצקים את הבלילה לשקעים משומנים.
7
אופים 8 דקות, עד שהמאפים תופחים ונסדקים מעט והם עדיין רכים. מוציאים, מצננים ומגישים בטמפ’ החדר. אפשר לאבק בקקאו או באבקת סוכר.