מתכון

פיש אנד אייסברג

שפים מבשלים בבית: שף אסף גבאי (שיינע) מכין דגים מטוגים בבלילה עם תוספת מרעננת של סלט חסה

36,901 בשלנים התעניינו במתכון זה
מרץ 2020
פיש & אייסברג של שף אסף גבאי. צילום: אסף גבאי
פיש & אייסברג של שף אסף גבאי. צילום: אסף גבאי

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לבלילה:

לסלט

לרוטב הסלט

אופן ההכנה

מכינים את הדגים

1

מערבבים את כל חומרי הבלילה בקערה ומשרים בה את הדגים במשך 3 דקות.

2

מחממים שמן במחבת, מוציאים את הדגים מהבלילה ומטגנים כ-2 דקות מכל צד עד שהדגים זהובים. מוציאים לצלחת.

מכינים את הסלט

3

טורפים את כל חומרי הרוטב בקערה סלט. מוסיפים לקערה חסה ובצל ומערבבים קלות עד שהחסה והבצל נעטפים ברוטב. מפזרים מעל גרעיני דלעת קלויים ומגישים לצד הדג.