הדבר מאפשר לנו לשלוט ברמת המתיקות (עם נגיעה קלה של חריפות) ובתוספות שישתלבו, וכך להפוך את השוקולד לקינוח קטן שמחכה לפנק אותנו עם הרבה דברים טובים שיש לעולם הצומח להציע לנו.
החומרים טבלת מידות ומשקלות
תוספות (לבחירה)
אופן ההכנה
1
ממיסים את תכולת הערכה (קקאו וחמאת קקאו) בבן מארי. כשהשוקולד נמס מסירים את הקערה מהלהבה ומהבן מרי, מוסיפים את המייפל ומטמיעים.
2
שופכים את התערובת על נייר אפייה (אין צורך בתבנית) ומפזרים מעל את יתר המרכיבים. ממתינים כחצי שעה עד שהשוקולד מתקשה לגמרי, שוברים לחתיכות ושומרים בקופסה אטומה במקרר. מומלץ לאכול עם מרקחת תפוזי דם (קישור בראש העמוד).