מתכון

פלאפל כרובית

מתכון טבעוני וקליל שהופך את הכרובית למעדן של ממש

25,509 בשלנים התעניינו במתכון זה
דצמבר 2018
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר
פלאפל כרובית של שף גיל הררי. צילום: רמי זרנגר

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מחממים תנור ל-180 מעלות.

2

מחממים מעט שמן קוקוס במחבת, משחימים את הבצל ומוסיפים את השום ל-3 דקות נוספות.

3

מערבבים את כל המרכיבים בקערה. מניחים במקרר שעה. יוצרים כדורים קטנים, מניחים על מגש עם נייר אפייה משומן בשמן זית ואופים 25 דקות.