מתכון

פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות

שפים קרן ואיציק צדוק מגישים מתכון למקלות פלוט משובצים בגבינת סנט מור ועגבניות מיובשות

2,393 בשלנים התעניינו במתכון זה
פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו
פלוט סנט מור ועגבניות מיובשות של קרן ואיציק קדוש. צילום וסטיילינג: אנטולי מיכאלו

החומרים טבלת מידות ומשקלות

אופן ההכנה

1

מערבבים במיקסר עם וו לישה את הקמח, המים והשמרים ולשים כ-10 דקות. מוסיפים את המלח, לשים דקה ומוסיפים את העגבניות, השום והגבינות. מערבבים כדקה עד השתלבותם בתערובת הבצק. מניחים לתפיחה בקערת המיקסר כשעה.

2

מחלקים ל-10 יחידות ומגלגלים כל אחת לגליל צר וארוך באורך של עד 25 ס"מ.

3

מתפיחים התפחה נוספת כשעה, מורחים מעט במים ומפזרים שומשום. אופים בחום של 220 מעלות עד 15 דקות.