מתכון

פלמידה כבושה בסלק

פלמידה לבנה, קמפארי בשביל המרירות והסלק נותן טעם ובעיקר צבעוניות מדליקה

3,538 בשלנים התעניינו במתכון זה
יוני 2020
פלמידה כבושה בסלק של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף
פלמידה כבושה בסלק של דיוויד פרנקל. צילום: אילן נחום | סגנון: טליה אסיף

החומרים טבלת מידות ומשקלות

לכבישה

להגשה

אופן ההכנה

1

מערבבים את חומרי הכבישה בקערה גדולה ומשרים בהם את נתח הדג במשך 5 שעות מחוץ למקרר.

2

מנגבים את הדג מנוזלי הכבישה ושומרים בקירור.

להגשה

3

פורסים דק ומניחים בצלחת. מזלפים שמן זית ומתבלים במלח אטלנטי ופלפל שחור.