החומרים טבלת מידות ומשקלות
אופן ההכנה
1
קולים את הפלפלים על אש גלויה ומקלפים. מעבירים לקופסה או לצנצנת.
2
מערבבים בקערה חומץ ומים, מוסיפים את שאר המרכיבים, שופכים על הפלפלים ומעבירים למקרר ללילה.
הפשטות המנצחת של המטבח הרומני במיטבה כאן. שילוב של פלפלים קלויים, חומץ ושמיר מייצר את החמוצים הרומנים האהובים
קולים את הפלפלים על אש גלויה ומקלפים. מעבירים לקופסה או לצנצנת.
מערבבים בקערה חומץ ומים, מוסיפים את שאר המרכיבים, שופכים על הפלפלים ומעבירים למקרר ללילה.